Grejsdalsløbet Gravel

Lørdag den 11. maj kl. 11.00

Ruten finder du i to dele her:

https://www.gpsies.com/map.do?fileId=ytbafdbdtykwryjf

https://www.gpsies.com/map.do?fileId=zeenopccsxxxqntv

Har du oplevet Vejle Ådal fra sin smukkeste side? Ja siger du… men sikkert kun fra de fantastiske landevejs forløb, Grejsdalsløbet årligt benytter sig af. Vi taler derimod om de mindre benyttede grusveje og skovstier der ligger gemt i det smukke landskab!

Lørdag D. 11. Maj 2019 kan du deltage i et 100 km langt Gravel løb, der byder på masser af natur, i det smukke gamle istidslandskab. Løbet starter i Vejle med rullende start, fra kl. 11.00 til 12.00 hvor efter den afmærkede rute kringler sig ud gennem Ådalen til Frederikshåb plantage og tilbage mod Vejle. Undervejs krydser vi flere historiske steder, med spor helt tilbage fra vikingernes tid.

Løbet er åbent for Gravel, Cross eller MTB cykler. (ingen landevejs cykler, de er forbeholdt søndagens landevejsløb)

Tilmeld dig her

Ruten indeholder ca. 800 højdemeter, og en fordeling på ca. 20% asfalt og ca. 80% grus og skovstier. Efter ca. 60 km har vi et stort depot med lækkerier og forfriskninger til de trængende, vi anbefaler dog, at du medbringe rigeligt med væske og energi på cyklen. Efter løbet serveres der et varmt måltid mad til alle Gravel Grinders/deltagere i målområdet. Vi lukker for målgang kl 17.00 dvs. At her skal alle ryttere gerne være i mål.

Løbet er et “self supported” løb, det betyder du selv skal sørge for ekstra slanger, div. Multi tools og andet nødvendigt grej, i tilfælde af defekter. Vi vil dog sørge for, at du ikke bliver efterlad ude på ruten hvis det skulle gå helt galt.

For dem der ikke kan få nok af den smukke natur omkring Vejle, kan du også tilmelde dig vores Landevejsløb om søndagen! Gå ikke glip af denne særlige oplevelse og udfordring. Er du allerede tilmeldt til Grejsdalsløbet kan du eftertilmelde dig til Grejsdalsløbet Gravel.

Vi glæder os til, at sende dig afsted d. 11. Maj til Grejsdal Gravel og 12. Maj til Grejsdalsløbet fra DGI huset i Vejle.

Mvh. Grejsdalsløbet & Mads C. “Cyclo Position”