Pastaparty

Lørdag den 12. maj kl. 18.00

pastaBanner

Fra ”pasta-party” til ”performance cooking”

lørdag aften kl. 18.00 (Max 250 deltagere)
Arrangementet foregår i DGI Huset, Willy Sørensens Pl. 5, 7100 Vejle. (Indgang Vest)

Det traditionelle aftenarrangement inden mange motionsløb er et foredrag, lidt løbsinfo, mulighed for at hente nummer, ledsaget af en portion pastasalat. Det holder vi også, men satser i år på at gøre det til en totaloplevelse omkring maden og dens betydning for cykelrytteres performance. Haimar Zubeldia trak sig tilbage fra team Trek Segafredo i 2017, og adspurgt om hvad der havde ændret sig mest i hans 20 år som professionel svarede han: Ernæring. Vi får besøg af en tidligere kok fra Trek Segafredo, som har planlagt et måltid som passer aftenen inden en forårsklassiker, og Mads Christensen, som har kørt Paris-Roubaix med team Saxo Bank. Sammen vil de forklare, hvad den rigtige mad gør for rytterens performance og måske nogle små historier fra pro feltet.

Pris DKK 135,- inkl. 1 øl eller 1 vand
Sidste frist for tilmelding er den 1. maj 2018 (kun on-line tilmelding)

Skal kokken tage hensyn til eventuelle allergier eller lignende, så send os venligst en mail herom.
mail@grejsdalsloebet.dk

Du kan tilmelde dig Grejsdalsløbets pastaparty samtidig med at du tilmelder dig til Grejsdalsløbet.
Er du allerede tilmeldt til Grejsdalsløbet kan du tilmelde dig til pastaparty her  Tilmelding Pastaparty