Grejsdalsløbet GRAVEL

Næste løb Lørdag 14/5 2022

Ruterne er ikke offentlige for 2022

Allerede en kult klassiker. Grejsdalsløbet tilbyder eventyr på de mindre benyttede grusveje og skovstier der ligger gemt i det smukke landskab!

Løbet kan køres på Gravel-, Cross- eller MTB cykler. Ruten er sparsomt afmærket, så du skal kunne navigere efter en GPS rute.

Vi tilbyder også en familietur fra kl 12. Tag børnene med på cykel- og grusstier i området omkring Vejle. Denne tur kan køres på langt de fleste cykler.

Gravelruten indeholder et stort depot med lækkerier og forfriskninger til de trængende, vi anbefaler dog, at du medbringer rigeligt med væske og energi på cyklen. Efter løbet serveres der et varmt måltid mad til alle deltagere i målområdet.  

Løbet er et “self supported” løb, det betyder du selv skal sørge for ekstra slanger, div. Multi tools og andet nødvendigt grej, i tilfælde af defekter. Vi vil dog sørge for, at du ikke bliver efterladt ude på ruten hvis det skulle gå helt galt.

For dem der ikke kan få nok af den smukke natur omkring Vejle, kan du også tilmelde dig vores Landevejsløb om søndagen! Gå ikke glip af denne særlige oplevelse og udfordring. 

Kontakt

Grejsdalsløbet
Willy Sørensens Plads 5
7100 Vejle
Denmark

+45 26 29 00 33
mail@grejsdalsloebet.dk

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue
NyhedsbrevHør om vores nye tiltag, hvornår ruter offentliggøres, hvilke fede lodtrækningspræmier vi udlodder til løbet og meget mere.