Grejsdalsløbet GRAVEL

Allerede en kult klassiker. Grejsdalsløbet tilbyder eventyr på de mindre benyttede grusveje og skovstier der ligger gemt i det smukke landskab!

Løbet kan køres på Gravel-, Cross- eller MTB cykler. Ruten er sparsomt afmærket, så du skal kunne navigere efter en GPS rute.

Vi tilbyder også en familietur fra kl 12. Tag børnene med på cykel- og grusstier i området omkring Vejle. Denne tur kan køres på langt de fleste cykler.

Gravelruten indeholder et stort depot med lækkerier og forfriskninger til de trængende, vi anbefaler dog, at du medbringer rigeligt med væske og energi på cyklen. Efter løbet serveres der et varmt måltid mad til alle deltagere i målområdet.  

Løbet er et “self supported” løb, det betyder du selv skal sørge for ekstra slanger, div. Multi tools og andet nødvendigt grej, i tilfælde af defekter. Vi vil dog sørge for, at du ikke bliver efterladt ude på ruten, hvis det skulle gå helt galt.

For dem der ikke kan få nok af den smukke natur omkring Vejle, kan du også tilmelde dig vores Landevejsløb om søndagen! Gå ikke glip af denne særlige oplevelse og udfordring. 

Grejsdalsløbet v. Vejle Cykel Motion

Kontakt: mail@grejsdalsloebet.dk

Løbstelefon: +45 26 29 00 33

NyhedsbrevHør om vores nye tiltag, hvornår ruter offentliggøres, hvilke fede lodtrækningspræmier vi udlodder til løbet og meget mere.