Grejsdalsløbet GRAVEL

Allerede en kult klassiker. Grejsdalsløbet tilbyder eventyr på de mindre benyttede grusveje og skovstier der ligger gemt i det smukke landskab!

Løbet kan køres på Gravel-, Cross- eller MTB cykler. Ruten er sparsomt afmærket, så du skal kunne navigere efter en GPS rute.

Gravelruten indeholder et stort depot med lækkerier og forfriskninger til de trængende, vi anbefaler dog, at du medbringer rigeligt med væske og energi på cyklen. Efter løbet serveres der et varmt måltid mad til alle deltagere i målområdet.  

Løbet er et “self supported” løb, det betyder du selv skal sørge for ekstra slanger, div. Multi tools og andet nødvendigt grej, i tilfælde af defekter. Vi vil dog sørge for, at du ikke bliver efterladt ude på ruten, hvis det skulle gå helt galt.

Grejsdalsløbet v. Vejle Cykel Motion

Kontakt: mail@grejsdalsloebet.dk

Løbstelefon: +45 26 29 00 33

3 weeks ago

Grejsdalsløbet
DANMARKS FORÅRSKLASSIKER - D. 14. MAJGrejsdalsløbet er Danmarks smukkeste bjergløb!Vælg mellem 4 forskellige distancer på landevejen eller vores gravel løbet på 75km.I dette års udgave af Grejsdalsløbet slutter alle distancer samme sted nemlig ved DGI-huset i Vejle. Vi håber med dette at skabe en rigtig hyggelig " 3. halvleg" for jer! Vi er vært for et godt måltid mad i hyggelige omgivelser med liv og musik.Læs mere på www.grejsdalsloebet.dk ... See MoreSee Less
View on Facebook