Grejsdalsløbet GRAVEL

LØRDAG 18/9 2021 FRA KL. 10.00

Ruterne finder du her:

Ruterne er endnu ikke offentlige.

Mvh.

Grejsdalsløbet & Mads C.
“Cyclo Position”

Har du oplevet Vejle Ådal fra sin smukkeste side? Ja, siger du… men sikkert kun fra de fantastiske landevejs forløb, Grejsdalsløbet årligt benytter sig af. Vi taler derimod om de mindre benyttede grusveje og skovstier der ligger gemt i det smukke landskab!

Lørdag D. 8. Maj 2021 kan du deltage i et 75 km langt Gravel løb, der byder på masser af natur, i det smukke gamle istidslandskab. Løbet starter i Vejle fra kl. 10.00 til 11.00 hvorefter ruten kringler sig ud gennem Ådalen til Frederikshåb plantage og tilbage mod Vejle. Undervejs krydser vi flere historiske steder, med spor helt tilbage fra vikingernes tid. 

Løbet kan køres på Gravel-, Cross- eller MTB cykler. Ruten er sparsomt afmærket, så du skal kunne navigere efter en GPS rute.

I år tilbyder vi også en familietur på ca 26 km fra kl 11. Tag børnene med på cykel- og grusstier i området omkring Vejle. Denne tur kan køres på langt de fleste cykler.

Gravelruten indeholder ca. 500 højdemeter, og en fordeling på ca. 20% asfalt og ca. 80% grus og skovstier. Efter ca. 50 km har vi et stort depot med lækkerier og forfriskninger til de trængende, vi anbefaler dog, at du medbringe rigeligt med væske og energi på cyklen. Efter løbet serveres der et varmt måltid mad til alle Gravel Grinders/deltagere i målområdet. Vi lukker for målgang kl 17 og servering kl 18. 

Løbet er et “self supported” løb, det betyder du selv skal sørge for ekstra slanger, div. Multi tools og andet nødvendigt grej, i tilfælde af defekter. Vi vil dog sørge for, at du ikke bliver efterlad ude på ruten hvis det skulle gå helt galt.

For dem der ikke kan få nok af den smukke natur omkring Vejle, kan du også tilmelde dig vores Landevejsløb om søndagen! Gå ikke glip af denne særlige oplevelse og udfordring. Er du allerede tilmeldt til Grejsdalsløbet kan du eftertilmelde dig til Grejsdalsløbet Gravel.

Vi glæder os til, at sende dig afsted d. 9. Maj til Grejsdalløbet Gravel og 10. Maj til Grejsdalsløbet fra DGI huset i Vejle.7

Kontakt

Grejsdalsløbet
Willy Sørensens Plads 5
7100 Vejle
Denmark

+45 26 29 00 33
mail@grejsdalsloebet.dk

2 weeks ago

Grejsdalsløbet

Grejsdalsløbet 2021 udsættes til september. Med den fortsatte nedlukning af Danmark og de nuværende udsigter for udrulning af coronavaccination ser vi ikke andre muligheder end at udsætte Grejsdalsløbet endnu engang.
De nye datoer, hvor vi forhåbentlig kan afholde fuldt Grejsdalsløb er:
Grejsdalsløbet Gravel 2021 lørdag 18/9.
Grejsdalsløbet landevej 2021 søndag 19/9.
Tilmeldte deltagere kontaktes direkte med mere information gennem Sportstiming.
See MoreSee Less

View on Facebook
NyhedsbrevHør om vores nye tiltag, hvornår ruter offentliggøres, hvilke fede lodtrækningspræmier vi udlodder til løbet og meget mere.