Grejsdalsløbet GRAVEL

LØRDAG DEN 9. MAJ KL. 11.00

Ruterne finder du her:

Ruterne er endnu ikke offentlige.

Mvh.

Grejsdalsløbet & Mads C.
“Cyclo Position”

Har du oplevet Vejle Ådal fra sin smukkeste side? Ja siger du… men sikkert kun fra de fantastiske landevejs forløb, Grejsdalsløbet årligt benytter sig af. Vi taler derimod om de mindre benyttede grusveje og skovstier der ligger gemt i det smukke landskab!

Lørdag D. 9. Maj 2020 kan du deltage i et 75 km langt Gravel løb, der byder på masser af natur, i det smukke gamle istidslandskab. Løbet starter i Vejle med rullende start, fra kl. 11.00 til 12.00 hvor efter den afmærkede rute kringler sig ud gennem Ådalen til Frederikshåb plantage og tilbage mod Vejle. Undervejs krydser vi flere historiske steder, med spor helt tilbage fra vikingernes tid. 

Løbet kan køres på Gravel-, Cross- eller MTB cykler.

I år tilbyder vi også en familietur på ca 20 km fra kl 9. Tag børnene med på cykel- og grusstier i området omkring Vejle. Denne tur kan køres på langt de fleste cykler.

Ruten indeholder ca. 500 højdemeter, og en fordeling på ca. 20% asfalt og ca. 80% grus og skovstier. Efter ca. 50 km har vi et stort depot med lækkerier og forfriskninger til de trængende, vi anbefaler dog, at du medbringe rigeligt med væske og energi på cyklen. Efter løbet serveres der et varmt måltid mad til alle Gravel Grinders/deltagere i målområdet. Vi lukker for målgang kl 18 og servering kl 19. 

Løbet er et “self supported” løb, det betyder du selv skal sørge for ekstra slanger, div. Multi tools og andet nødvendigt grej, i tilfælde af defekter. Vi vil dog sørge for, at du ikke bliver efterlad ude på ruten hvis det skulle gå helt galt.

For dem der ikke kan få nok af den smukke natur omkring Vejle, kan du også tilmelde dig vores Landevejsløb om søndagen! Gå ikke glip af denne særlige oplevelse og udfordring. Er du allerede tilmeldt til Grejsdalsløbet kan du eftertilmelde dig til Grejsdalsløbet Gravel.

Vi glæder os til, at sende dig afsted d. 9. Maj til Grejsdalløbet Gravel og 10. Maj til Grejsdalsløbet fra DGI huset i Vejle.

Kontakt

Grejsdalsløbet
Willy Sørensens Plads 5
7100 Vejle
Denmark

+45 26 29 00 33
mail@grejsdalsloebet.dk

2 weeks ago

Grejsdalsløbet

Kære deltagere og samarbejdspartnere for Grejsdalsløbet (scroll down for English)

Som alle andre spekulerer vi i Grejsdalsløbets organisation over, hvordan coronavirussen kommer til at berøre vores løb i 2020. Det er en meget alvorlig situation for os, som håber at samle 5000 mennesker til en festlig cykelweekend i Vejle 9-10. maj. Vi er dog endnu meget tidligt i epidemien og den to ugers forebyggende undtagelsestilstand, som regeringen har indført i Danmark. Vi kan ikke gøre andet lige nu end at se tiden an og følge situationen nøje. Hvorvidt motionscykling i Danmark er tilbage til normal tilstand om to måneder, er der ingen, der på nuværende tidspunkt kan vide. Vi vil holde jer orienteret, når vi ved mere.

Med venlig hilsen
Grejsdalsløbets organisation

Dear participants and partners of Grejsdalsloebet,

Along with everyone else, we are wondering how the coronavirus will affect our events for 2020. This is a very serious situation for us, since we are hoping to gather 5000 guests and partners for a great cycling festival in Vejle May 9-10th. However, it is still early days of the epidemic and the two-week precautionary lock-down imposed by the Danish government. At present we have no other choice but to wait and follow the situation closely. Whether the Danish bike scene will return to normal in two months, no one can tell at present. We will be in touch when we know more.

Kind regards,
Grejsdalsloebet’s organizers
See MoreSee Less

View on Facebook
NyhedsbrevHør om vores nye tiltag, hvornår ruter offentliggøres, hvilke fede lodtrækningspræmier vi udlodder til løbet og meget mere.