Grejsdalsløbet GRAVEL

LØRDAG 18/9 2021 FRA KL. 11.00

Ruterne finder du her:

Mvh.

Grejsdalsløbet & Mads C.
“Cyclo Position”

Har du oplevet Vejle Ådal fra sin smukkeste side? Ja, siger du… men sikkert kun fra de fantastiske landevejs forløb, Grejsdalsløbet årligt benytter sig af. Vi taler derimod om de mindre benyttede grusveje og skovstier der ligger gemt i det smukke landskab!

Lørdag D. 18. september 2021 kan du deltage i et 75 km langt Gravel løb, der byder på masser af natur, i det smukke gamle istidslandskab. Løbet starter i Vejle fra kl. 11.00 hvorefter ruten kringler sig ud gennem Ådalen til Frederikshåb plantage og tilbage mod Vejle. Undervejs krydser vi flere historiske steder, med spor helt tilbage fra vikingernes tid. 

Løbet kan køres på Gravel-, Cross- eller MTB cykler. Ruten er sparsomt afmærket, så du skal kunne navigere efter en GPS rute.

I år tilbyder vi også en familietur på ca 20 km fra kl 12. Tag børnene med på cykel- og grusstier i området omkring Vejle. Denne tur kan køres på langt de fleste cykler.

Gravelruten indeholder ca. 800 højdemeter, og en fordeling på ca. 20% asfalt og ca. 80% grus og skovstier. Efter ca. 42 km har vi et stort depot med lækkerier og forfriskninger til de trængende, vi anbefaler dog, at du medbringe rigeligt med væske og energi på cyklen. Efter løbet serveres der et varmt måltid mad til alle Gravel Grinders/deltagere i målområdet. Vi lukker for målgang kl 17 og servering kl 18. 

Løbet er et “self supported” løb, det betyder du selv skal sørge for ekstra slanger, div. Multi tools og andet nødvendigt grej, i tilfælde af defekter. Vi vil dog sørge for, at du ikke bliver efterlad ude på ruten hvis det skulle gå helt galt.

For dem der ikke kan få nok af den smukke natur omkring Vejle, kan du også tilmelde dig vores Landevejsløb om søndagen! Gå ikke glip af denne særlige oplevelse og udfordring. 

Vi glæder os til, at sende dig afsted d. 18. september til Grejsdalsløbet Gravel og 19. september til Grejsdalsløbet landevej fra Spinderihallerne.

Kontakt

Grejsdalsløbet
Willy Sørensens Plads 5
7100 Vejle
Denmark

+45 26 29 00 33
mail@grejsdalsloebet.dk

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException
NyhedsbrevHør om vores nye tiltag, hvornår ruter offentliggøres, hvilke fede lodtrækningspræmier vi udlodder til løbet og meget mere.