Grejsdalsløbet GRAVEL

LØRDAG DEN 9. MAJ KL. 11.00

Ruterne finder du her:

Ruterne er endnu ikke offentlige.

Mvh.

Grejsdalsløbet & Mads C.
“Cyclo Position”

Har du oplevet Vejle Ådal fra sin smukkeste side? Ja siger du… men sikkert kun fra de fantastiske landevejs forløb, Grejsdalsløbet årligt benytter sig af. Vi taler derimod om de mindre benyttede grusveje og skovstier der ligger gemt i det smukke landskab!

Lørdag D. 9. Maj 2020 kan du deltage i et 75 km langt Gravel løb, der byder på masser af natur, i det smukke gamle istidslandskab. Løbet starter i Vejle med rullende start, fra kl. 11.00 til 12.00 hvor efter den afmærkede rute kringler sig ud gennem Ådalen til Frederikshåb plantage og tilbage mod Vejle. Undervejs krydser vi flere historiske steder, med spor helt tilbage fra vikingernes tid. 

Løbet kan køres på Gravel-, Cross- eller MTB cykler.

I år tilbyder vi også en familietur på ca 20 km fra kl 9. Tag børnene med på cykel- og grusstier i området omkring Vejle. Denne tur kan køres på langt de fleste cykler.

Ruten indeholder ca. 500 højdemeter, og en fordeling på ca. 20% asfalt og ca. 80% grus og skovstier. Efter ca. 50 km har vi et stort depot med lækkerier og forfriskninger til de trængende, vi anbefaler dog, at du medbringe rigeligt med væske og energi på cyklen. Efter løbet serveres der et varmt måltid mad til alle Gravel Grinders/deltagere i målområdet. Vi lukker for målgang kl 18 og servering kl 19. 

Løbet er et “self supported” løb, det betyder du selv skal sørge for ekstra slanger, div. Multi tools og andet nødvendigt grej, i tilfælde af defekter. Vi vil dog sørge for, at du ikke bliver efterlad ude på ruten hvis det skulle gå helt galt.

For dem der ikke kan få nok af den smukke natur omkring Vejle, kan du også tilmelde dig vores Landevejsløb om søndagen! Gå ikke glip af denne særlige oplevelse og udfordring. Er du allerede tilmeldt til Grejsdalsløbet kan du eftertilmelde dig til Grejsdalsløbet Gravel.

Vi glæder os til, at sende dig afsted d. 9. Maj til Grejsdalløbet Gravel og 10. Maj til Grejsdalsløbet fra DGI huset i Vejle.

Kontakt

Grejsdalsløbet
Willy Sørensens Plads 5
7100 Vejle
Denmark

+45 26 29 00 33
mail@grejsdalsloebet.dk

1 month ago

Grejsdalsløbet

Grejsdalsløbet på Bkool er ovre!
Tusind tak til alle, der deltog.
Nu er det vejr til at komme ud og køre ruterne i virkeligheden!

Vindere af startnummer til Grejsdalsløbet 2021:
FELDBALLE…Rasmus
Ld dk
Thomas
Vinder af jersey fra FuturumShop: Ole Stenderup
Vinder af ID fra DJUVA: Bjorn GT
Vindere af en kasse energi vingummi fra PurePower.dk > Sports Nutrition:
Toughcare
Skobber
Ølhunden – de syngende ølhunde

I bedes kontakte os på mail@grejsdalsloebet.dk, så vi kan få sendt jeres gaver til jer.
See MoreSee Less

View on Facebook
NyhedsbrevHør om vores nye tiltag, hvornår ruter offentliggøres, hvilke fede lodtrækningspræmier vi udlodder til løbet og meget mere.