OPLEVELSER & OVERNATNING

Vejle er omgivet af smukke bøgeskove, fjorden og den dybe ådal og Vejles byrum byder på oplevelser for alle.

Shop igennem på den 900 m lange gågade med 2 indkøbscentre, besøg Økolariet og Vejle Kunstmuseum eller tag familien med i Givskud Zoo eller LEGOLAND inden det søndag går løs på landevejene omkring Vejle.

Besøg www.visitvejle.dk og find turistkontorets oplevelsesguide.

Vild med Vejle? Så følg VisitVejle på facebook og instagram for masser af inspiration til oplevelser i og omkring byen.

Overnatningstilbud til Grejsdalsløbets deltagere ser du her nedenfor.

Zleep Hotel Vejle

Lige midt i det eksklusive by- og boligområde på Havneøen finder du Zleep Hotel Vejle med en unik udsigt til både Vejle Fjord og Fjordenhus.

Hotellet, der er opført i 2022, rummer 109 værelser, fitnesslokale samt en stor tagterrasse på 12. etage. På 11. etage finder du receptions- og morgenmadsområdet samt vores Sky Loungen. Her kan du nyde en drink med fantastisk udsigt over både by og vand

Rabatkode

Ønsker du en overnatning i forbindelse med Grejsdalsløbet har vi i samarbejde med Zleep Hotels Vejle en rabatkode til dig.

Enkeltværelser til kr. 899,- og dobbeltværelser til kr. 1.099,-. Begge priser er inkl. morgenmad.

Randbøldal Camping

Ligger i hjertet af Danmarks smukkeste natur tæt ved Vejle og Billund. Vores unikke beliggenhed gør os til en fantastisk base for et besøg i f.eks. Legoland®, LEGO®House, Lalandia og WOW Park.

Vi er et familievenligt sted med aktiviteter for både børn og voksne, og I kan overnatte i mobile homes, hytter og lejligheder eller naturligvis tage jeres egen campingvogn eller telt med.
Mens Grejsdalsløbet venter forude, kan der varmes op på cyklen i området, men børnene skal selvfølgelig også have mulighed for at trampe lidt i pedalerne, så vi giver en gratis tur på søen i en af vores vandcykel-svaner.

10% Rabat

I får 10% rabat, hvis I reserverer minimum 2 nætters ophold i en hytte, mobile home eller lejlighed i perioden 9 – 13. maj 2024.

Se de forskellige overnatningsmuligheder på vores hjemmeside:
https://randboldalcamping.dk/overnatning-hos-randboeldal-camping/

Tilbuddet kan reserveres ved direkte henvendelse på telefon 7588 3575 eller mail info@randboldalcamping.dk.

Danhostel Vejle

Vi er et selv betjenings hostel med nøgle fri tjek ind, beliggende på kanten af den naturskønne Vejle Ådal, kun 5 minutters kørsel fra Vejle centrum. Danhostel Vejle er derfor et godt udgangspunkt for en billig overnatning i Vejle moderne indrettet med en hyggelig og afslappet atmosfære. Indenfor en radius af kun 25 km finder I flere af Danmarks største seværdigheder for både børn, unge og voksne.

Overnatning midt i den smukke natur
Danhostel Vejle er omgivet af et dejligt naturområde, som er perfekt til lange gåture, løbeture og cykelture. Den populære cykel- og vandrerute, Bindeballestien, løber blot 100 meter herfra.

10% Rabat

Danhostel Vejle tilbyder deltagere i Grejsdalsløbet 10% rabat på overnatning, ved ophold på minimum 2 nætter.

For at opnå rabat skal der bookes direkte via info@vejle-danhostel.dk. Notere i din mail, at du er en deltager i Grejsdalsløbet.

Se mere på: www.vejle-danhostel.dk

Kontakt

Grejsdalsløbet v. Vejle Cykel Motion

mail@grejsdalsloebet.dk

Løbstelefon +45 26 29 00 33

Grejsdalsløbet cykelløb
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: No posts available for this Facebook ID